Trainingsaanbod

Aikirivers heeft naast de reguliere Aikido en Aikijudo trainingen ook een trainingsaanbod voor individuen en bedrijven om beter te kunnen aanvoelen wie je bent. In alle trainingen wordt in fysieke en mentale zin met elkaar geoefend en in een aantal trainingen wordt gebruik gemaakt van een trainingsacteur.

Aikirivers biedt de volgende trainingen aan:

·   Assertiviteit

·   Leiderschap

·   Persoonlijke effectiviteit

·   Communicatie

·   Teamontwikkeling

·   Verandermanagement

·   Vitaliteit

Alle trainingen zijn volledig gebaseerd op Aikido en Aikijudo, wat inhoudt dat iedereen ook fysiek met elkaar gaat oefenen.

Waarom trainingen en geen cursussen?

Bij Aikirivers wordt getraind en gerehabiliteerd.

  • Trainen: het kenmerk van een training is dat er door een trainer bepaalde deskundigheden en vaardigheden worden aangeleerd en dat is (bij voorkeur) verspreid over een aantal dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Voor het aanleren van een nieuwe vaardigheid is gemiddeld een herhaling van 66 keer nodig. Trainingen zijn altijd verdeeld in juiste balans van theorie en praktijk, waarbij de nadruk op de praktijk ligt.
  • Rehabiliteren: het kenmerk van een rehabilitatietraject is dat je gaat werken aan je oervorm door gewoon te zijn en niets te willen, er wordt geen doel gesteld. Door praktische confrontaties te oefenen, leer je om te gaan met jezelf zonder daar een oordeel over te vellen. Ook tijdens de reguliere Aikido en Aikijudo-lessen worden deelnemers ingepland om te “voelen” wat het is om te ” zijn”.

Start typing and press Enter to search