Leiderschap

Leiderschap is een nobel vak. Leiderschap is niet alleen de “lijnen” uitzetten en verantwoording over budgetten houden. Nee, het heeft meer te maken met hoe je jezelf en anderen ziet. Ook hier gaat het weer over grenzen stellen, empathie en het juiste voorbeeld geven. De ambities van een leider gaan hand in hand met de juiste houding, zowel mentaal als fysiek. En die ambitie moet een juiste balans tussen gevoel en ratio zijn.

In deze training gaat het voornamelijk over mensen die reeds op een bepaalde manier verantwoording over mensen hebben en op efficiënte en effectieve wijze hun vaardigheden en gevoel verder willen ontwikkelen in een oragnisatie.

De training gaat over het ontdekken van de meest bij uw karakter liggende leiderschapsstijl.

Medewerkers doen niet wat hun leidinggevende zegt, ze doen wat hun leidinggevende doet! Een leidinggevende is een elementair voorbeeld voor het personeel dat aan hem/haar rapporteert.

Omdat de samenstelling van een team/groep bij alle bedrijven anders is, kunt u het beste contact opnemen met Paul Verheij om een vrijblijvend verkenningsgesprek in te plannen. Op die manier kan er maatwerk worden geleverd en dat is in deze trainingen het enige dat werkt.

Leidinggeven is vooral gevoelswerk en iedereen is anders dus alle trainingstrajecten zijn ook anders.

Start typing and press Enter to search